Seminar Surfacademy ‘keuzetraject toetssysteem’ voor het hoger onderwijs

Anno 2011 is het niet eenvoudig de juiste vragen te stellen als het gaat om de keuze van een online toetssysteem. Surfacademy organiseert daarom op dinsdag 13 september een gratis seminar voor onderwijsinstellingen die voor deze keuze staan. Uiteraard is De Rode Planeet daar ook aanwezig. Wij presenteren daar onze online Quayn Portal. In totaal laten negen aanbieders een vooraf bepaalde toets zien, zodat u snel de verschillen per pakket kunt bekijken. Instellingen die al zo’n keuzetraject hebben doorlopen vertellen hier over en geven daarbij tips. Locatie: Utrecht. Tijd: 9.15-16.45. Doelgroep: docenten HBO en WO.
Door: Allard Bijlsma

Website voor info en aanmelden: http://www.surf-academy.nl/programma/event/?id=400

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s