Website Quayn in de lucht

Met de nodige trots zijn we gestart met het uitrollen van onze volledig online werkende toetsoplossing: Quayn. Na jaren bouwen met zeven ontwikkelaars, diverse test- en pilotprojecten, zijn we nu bezig de eerste klanten (instellingen, scholen, uitgeverijen, e.d.) aan te sluiten). We zitten in meerdere aanbestedingsrondes, waarbij we vaak in de laatste keuzeronde terecht komen. De reacties zijn meer dan positief en in onze weblogs zullen we vanaf nu veel aandacht aan Quayn gaan besteden. Per direct hebben we ook een apart weblog voor enkel onze Quayn-klanten ingericht: https://quayn.wordpress.com/. Voorlopig zullen we alle artikelen op twee plekken publiceren, maar we verwachten dat Quayn een geheel nieuwe doelgroep gaat aanboren, die geen interesse heeft in onze berichten over bijvoorbeeld DigiBorden.

Adres van onze nieuwe website: www.quayn.eu 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s