Quayn & Magister, samen op Onderwijs & ICT

Na de succesvolle koppeling van WinToets-toetsen (via SCORM) aan de ELO van Magister, hebben SchoolMaster en Quayn op 25 en 26 januari de volgende stap getoond: volledige integratie van cloud- en iPad-applicaties.
Door: Allard Bijlsma

Bezoekers aan de Onderwijs & ICT beurs in de Jaarbeurs te Utrecht konden de koppeling zelf bekijken op de stand van Magister. Scholen die (straks) én Magister hebben én Quayn, kunnen rechtstreeks in de ELO van Magister Quayn toetsen en examens inplannen en afnemen. De cijfers gaan netjes Magister in, maar alle van WinToets bekende analyses worden opgeslagen in de Quayn Portal. Naast deze koppeling tonen we de integratie van Quayn Mobile voor de iPad binnen Meta voor iPad van Magister. Elke toets uit Quayn, kan via Magister, ingepland worden voor afname op de iPad. Ook hiervan komen cijfers en uitslagen weer netjes online op de plek waar ze horen. Een must voor elke instelling die online wil toetsen of dat via de iPad wilt doen. Heeft uw instelling geen Magister? Dan regelt u alles rechtstreeks in Quayn, neemt daar af en haalt u onze gratis iPad app Quayn Mobile op in de APP store. Inmiddels is de Quayn App beschikbaar in de App Store.

De SCORM-koppeling aan WinToets blijft gewoon bestaan. Scholen kunnen eerst rustig experimenteren met Quayn of een langzame start plannen voor eerst brugklassen en daarna doorgroeien naar ‘de cloud’. Op de beurs hebben wij twee dagen een mooie aanbieding voor de komende maanden. Bezoek ons op de stand van Magister en spreek ons gerust aan.

Elke toets die u ooit hebt gemaakt in WinToets of die u via een uitgeverij kunt downloaden, is geschikt voor gebruik binnen Quayn. Hiermee is Quayn veruit de beste investering als het gaat om digitaal toetsen. Miljoenen toetsvragen zijn namelijk al beschikbaar en de komende maanden komen er > 150.000 items bij, vanuit de grote en kleinere uitgeverijen en via verenigingen en communities. WinToets blijven we gewoon doorontwikkelen en zal gratis zijn vanaf een licentie van 1000 Quayn-gebruikers. Op deze manier blijft ook het toetsen via papier, netwerk, DigiBord en stemkastjes mogelijk.

>> Informatie bij Onderwijs & ICT
>> Alles over Quayn
>> Naar Magister 

[ voorbeelden van Quayn-toetsen binnen Meta van Magister: ‘powered by Quayn’. ]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s