Handleidingen Quayn Portal

Naast een uitgebreide help hebben we ook cursusmateriaal voor u beschikbaar, in PDF- en (binnenkort ook) iBook (iPad)formaat. Hiermee kunt u binnen een testomgeving of binnen de afgesloten licentie, aan de slag met de Quayn Portal.
Door: Allard Bijlsma

We hebben een uitgebreide cursus gemaakt, maar ook verkorte documenten die beschrijven hoe je toetst via de iPad en een instapdocument voor wie net begint met de Quayn Portal. Ook hebben we diverse PowerPoints ontwikkeld, voor als u Quayn zelf beter wilt doorgronden of als u intern een presentatie over Quayn wilt gaan verzorgen. De PowerPoints zijn vrij toegankelijk, het cursusmateriaal alleen via een inlog. Een inlog is alleen aan te vragen voor wie een (test)licentie heeft afgesloten.

>> Naar PowerPoints en andere documenten
>> Naar informatie over het cursusmateriaal 

[ voorbeeld van enkele pagina’s uit het cursusmateriaal ]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s