Update Quayn | wat is er nieuw?

2 april 2012 is een nieuwe update van de Quayn Portal beschikbaar gekomen. Doordat dagelijks een reeks programmeurs hieraan werkt, gaat de ontwikkeling van nieuwe mogelijkheden snel. Regelmatig zullen we laten zien wat er nieuw is binnen de Quyan Portal.
Door: Allard Bijlsma

Hieronder een overzicht van enkele vernieuwingen van de laatste maanden:

Nieuw in versie 1.2.4:

  • PDF-rapportages zijn vervangen door XLSx-rapportages. Deze rapportages worden sneller gegenereerd en voldoen aan eisen van uitwisseling op basis van open standaarden (OpenXML). Verder zijn de rapportages nu zelf aan te passen en uit te breiden in een programma als Microsoft Excel.
  • De werking van het uploaden van grote itembanken is verbeterd. Bij het uploaden van WinToetsen, is nu nog beter de voortgang ervan af te lezen. Een onbeperkt aantal WinToetsFlash-zips is hier in één keer in te lezen.
  • Parallel is de iPad-versie van een update voorzien, met nieuwe itemtypes en de mogelijkheid meer projectinstellingen te kunnen gebruiken. Deze update komt over een paar dagen beschikbaar via de App Store.

In eerdere versies aangebracht:

  • De editor is voorzien van een Essay-vraagtype. In WTFlash kan nu schermbreed een document als opdracht worden aangemaakt.
    Binnenkort komen we met een speciale nakijkmodule in Quayn voor het kunnen nakijken van dergelijke vragen. Hierbij zal ook standaard commentaar gegeven kunnen worden.
  •  De Project | Instellingen, zoals bekend uit WTMaak, zijn nu zo ingedeeld, dat dezelfde TAB’s gebruikt worden, zoals bekend uit WinToets: Login, Aan het begin, Tijdens, Uitslag, Aan het eind.

[ de tab Tijdens met de bekende instellingen uit WinToets 4 ]

[ De PDF-rapportage is vervangen door een XLSx-rapportage ]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s