Uitrol Quayn binnen het MBO gaat voortvarend

Ons offline toetspakket WinToets had als vanouds een zeer groot marktaandeel in vooral het voortgezet onderwijs. Onze cloudapplicatie Quayn vindt inmiddels ook zijn weg naar het mbo.
Door: Allard Bijlsma

We hebben drie instellingen met name uitgelicht, omdat die al grootschalig aan het uitrollen zijn. Klik op de naam voor meer informatie vanuit derodeplaneet.wordpress.com. Gesprekken vinden plaats met een serie andere mbo-instellingen. Uitgeverijen als de Uitgeversgroep en Edu’Actief hebben al itembanken beschikbaar, rechtstreeks vanuit Quayn. De AOCRaad start binnenkort een pilot met ons.

We zien dat met name het beschikbaar komen van toetsenbanken bij uitgeverijen een belangrijke aanschafreden is. De komende jaren verwachten we miljoenen nieuwe items in honderden itembanken bij vrijwel alle (grote) uitgeverijen. Een tweede reden betreffen de didactische mogelijkheden, zoals het adaptief kunnen toetsen, het kunnen werken met RTTI-metadata, het kunnen inzetten bij ‘flipping the classroom’ en onze iPadversie.

>> Meer weten over Quayn

20jaarwintoets_600

[ veel mbo’s hadden al WinToets en groeien via Quayn door naar de cloud ]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s