Voorbeeldtoetsen Quayn bij de Uitgeversgroep

Er zijn al vele uitgeverijen aan de slag met het ontwikkelen van itembanken binnen Quayn. De Uitgeversgroep te Den Bosch had als één van de eerste uitgeverijen ook al itembanken te koop. Voorbeeldtoetsen kunt u bij hen online bekijken. 
Door: Allard Bijlsma

Dit jaar stond de Uitgeversgroep weer op de Vakantiebeurs. Daar werden live toetsen getoond vanuit Quayn. Volg de link http://www.uitgeversgroep.nl/nl/onderwijsinformatie/ondersteuning/online-toetsen-quayn voor alle informatie over Quayn-toetsen bij de Uitgeversgroep. Enkele toetsen voor ‘consumptief’ zijn live uit te proberen in Quayn (via tabblad Toetsen). Ook is een flyer met alle informatie over de verkrijgbaarheid hier opgenomen. Voor tientallen vakken zijn inmiddels toetsen en itembanken te koop, direct te gebruiken als uw instelling een licentie op Quayn heeft. Voorbeelden van vakken: ERK Rekenen, consumptief en recreatie en toerisme. De Uitgeversgroep ontwikkelt voor het vmbo en mbo.

>> Website Uitgeversgroep | onderdeel Quayn

uitgeversgroep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s