Quayn voor het bedrijfsleven | oefenen, toetsen en examineren

Met Quayn kunt u toetsen en examens afnemen. Het programma is interessant en geschikt voor elk bedrijf dat intern of extern het eigen personeel digitaal wil bevragen.
Door: Allard Bijlsma

De meer dan 1000 instellingen die onze toets- examineringssoftware gebruiken, zitten vooral in het onderwijs. Steeds meer bedrijven en (overheids)instellingen vinden echter inmiddels de weg naar onze producten. Of u nu opleidt voor vca of bhv of gewoon de kennis over nieuwe wetgeving of veiligheidsvoorschriften wil checken, met ons online cloudsysteem Quayn kunt u direct aan de slag. Met Quayn kunt u uw personeel ook laten oefenen, op weg naar een landelijk examen. De cursist krijgt daarbij na elke toets te zien op welke onderwerpen meer of minder goed wordt gescoord. Binnen Quayn kunt u een onbeperkt aantal itembanken met vragen maken en daaruit toetsen of examens genereren. Die kunt u inplannen en laten afnemen. Cursisten kunnen direct vanuit Quayn getoetst worden en na afloop hebben zowel de cursist als de instellingen, de beschikking over uitgebreide analyses. Via de extra module Readspeaker is het mogelijk toetsen en examens te laten voorlezen, via itslanguage is spraakanalyse mogelijk voor Engels.

Vragen zijn online in te voeren via een editor, maar kunnen ook offline worden ontwikkeld in bijvoorbeeld Microsoft Excel. Een door ons ontwikkelde converter zet ze dan om naar Quayn. Er zijn tientallen vraagvormen van meerkeuze tot matching en van aanwijzen tot ordenen. Afbeeldingen, geluid en streaming video zijn mogelijk als bron. Beveiligde afname is mogelijk via onze secure QuaynBrowser voor gebruik in een Windows-netwerk. De Rode Planeet bv ontwikkelt niet alleen deze toetsystemen, maar kan ook begeleiden bij het digitaliseren van toetsen en examens. Wij zijn gevestigd in Zuidhorn, maar hebben ook een nevenlocatie in Ede, in het midden van het land. Tegen betaling kunnen wij ook al uw vragen, bijvoorbeeld vanuit Microsoft Word, voor u omzetten naar uw Quayn-omgeving.

Na bestellen, kunt u binnen een dag aan de slag. Een proeflicentie voor een maand is gratis, testen in de praktijk kan voor Euro 0,50 voor maximaal een maand. Daarna hebben we full licences (onbeperkt gebruik) en licenties voor maximaal 25 afnames per cursist. Hoe meer gebruikers u aansluit, hoe lager het bedrag per gebruiker. Tegen meerkosten is een sla af te sluiten. Quayn is een zogenaamde cloudapplicatie en draait volledig vanuit een browser of onze iPad App en neemt af via onze eigen HTML5-player. Tegen maatwerkprijzen is de Quayn-player te integreren in de eigen bedrijfsportal, mits dat technisch mogelijk is. Export naar SCORM maakt het mogelijk Quayn-packages af te spelen in een leeromgeving. Afdrukken naar papier blijft mogelijk via ons pakket QuaynSupport.

Interesse? Neem dan contact met ons op en geef daarbij aan wat uw wensen zijn, voor nu en de toekomst. Wij denken graag met uw mee.

>> Meer informatie over Quayn
>> Proef- of testlicentie aanvragen

vb_eandis_01

[ voorbeeld van een vraag voor medewerkers van een netwerkbeheerder ]

beta_cursistanalyse_02

[ voorbeeld van een voortgangsanalyse, op basis van een studieboek ]

foto4
[ voorbeeld van een afname via de gratis iPad APP ]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s