Nieuwe versie 1.0.4 van onze iPad App Quayn Mobile

Veel klanten van Quayn gebruiken niet alleen onze webbased versie voor het laten afnemen van toetsen en examens, maar daarnaast of in plaats daarvan, de speciale App voor de iPad. Van deze App hebben we deze week een update uitgebracht.
Door: Allard Bijlsma

Quayn Mobile is op een aantal stabiliteitspunten aangepast:

  • Lokaal bewaarde resultaten.  
    Mocht uw internetconnectie tijdens het maken van een gestarte toets wegvallen, dan blijven de resultaten lokaal bewaard.  Deze worden verstuurd naar Quayn wanneer de internetconnectie hersteld is.
  • Diagnostische informatie versturen.  
    Mocht er onverhoopt een probleem met uw Quayn Mobile optreden, dan kunt u de gegevens aan de Quayn helpdesk laten verzenden.  Dit doet u, door in de Quayn instellingen, de optie ‘Diagnostische informatie versturen’ aan te zetten.  Hierdoor zijn de technische medewerkers van Quayn beter in staat uw probleem op te lossen.

We brengen maar weinig updates uit van de App, omdat deze App volledig los staat van de afnamemodule zelf. Deze HTML5-player updaten we al vier keer per jaar en binnen de App wordt volautomatisch altijd deze nieuwe versie gebruikt. Deze update betreft enkel wijzigingen, die direct slaan op het gebruik op de iPad zelf. De player zelf zal dit jaar verder worden uitgebreid met nieuwe itemtypes en mogelijkheden.

Op uw iPad kunt u de App ‘Bijwerken’ voor de nieuwe versie. Aan de App zijn geen kosten verbonden. Heeft u geen Quayn? Dan kunt u de App toch downloaden en enkele ingebouwde voorbeeldtoetsen bekijken.

>> Naar App Store voor meer informatie
>> Meer over Quayn

ipadapp_104_042014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s