Edu’Actief kiest voor Quayn binnen leerplatform 24boost

Wij werken al vele jaren samen met uitgeverij Edu’Actief te Meppel, op het gebied van digitaal toetsen. Afgelopen week hebben we een contract getekend, dat er op termijn voor zal gaan zorgen dat alle toetsing voor het mbo via Quayn gaat plaatsvinden en dat dan geïntegreerd in het nieuwe open leerplatform 24boost van het bedrijf Courseweb te Zwolle.
Door: Allard Bijlsma

Na de Uitgeversgroep te Den Bosch, is Edu’Actief uit Meppel hiermee de tweede grote uitgeverij die voor Quayn voor gebruik binnen het mbo heeft gekozen. Eerder kozen andere uitgeverijen ervoor Quayn in te zetten bij de (reken)toetsen voor het mbo. Na onze uitgebreide uitrol in het voortgezet onderwijs, zal hiermee nu ook een gemiddelde student in het mbo met Quayn gaan werken.

Tegen de zomervakantie gaan de eerste scholen proefdraaien en het nieuwe schooljaar wordt één en ander uitgerold. Binnen Quayn beheert de uitgever itembanken, arrangeert de toetsen en het oefenmateriaal en biedt dat aan via het 24boost-platform, naadloos aansluitend bij de diverse methodes. Docenten kunnen toetsen inplannen voor hun studenten en vinden na inloggen in 24boost daar al het klaargezette leermateriaal, waaronder de Quayn-toetsen. Deze toetsen kunnen afgenomen worden op elk type device, van pc tot Mac en van tablet tot smartphone.

Andere partijen die ook gebruik willen maken van het platform Courseweb, kunnen contact opnemen via hun website. Op de website van het open leerplatform 24boost kunt u uw naam en e-mailadres achterlaten zodat u op de hoogte gehouden wordt over ontwikkelingen binnen dit leerplatform.

>> Naar website 24boost
>> Naar website Courseweb
>> Meer over Quayn in het mbo

24boost_vb

 

24boost_logo

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s