Quayn op Edu4all-regiobijeenkomsten van uitgeverij Edu’Actief

DRP werkt in maart mee aan de drie regiobijeenkomsten in 2015 rond Edu4all. In dit artikel hier meer over.
Door: Allard Bijlsma

Edu4all is een nieuwe lesmethode voor het vmbo en kan vanaf schooljaar 2016-2017 aangeboden worden voor verschillende profielen. In maart organiseert uitgeverij Edu’Actief weer drie regiobijeenkomsten ‘Edu4all’ in Meppel, Eindhoven en in de regio Amsterdam, voor docenten die lesgeven binnen het vmbo. Tijdens deze bijeenkomst gaat men in op ontwikkelingen rondom de nieuwe methode Edu4all, de gekregen feedback n.a.v. prototypemateriaal en zal men ingaan op actuele onderwerpen binnen het vmbo.

Eén van de workshops die wordt aangeboden is ‘Quayn’ (wat is het en wat de verschillen zijn met WinToets 5.0). Op alle drie de bijeenkomsten verzorgen we een presentatie. We laten zien hoe toetsen bij Edu4all gebruikt kunnen worden in onze cloud toetsapplicatie Quayn.

De regiobijeenkomsten zijn op de volgende data:

  • Dinsdag 10 maart, locatie Stad en Esch te Meppel
  • Dinsdag 17 maart, locatie De Rooi Pannen te Eindhoven
  • Dinsdag 24 maart, locatie volgt in Regio Amsterdam

De bijeenkomst start rond 15.00 uur en duurt tot +/- 18.30 uur (inclusief broodmaaltijd).

>> Naar website om aan te melden

edu4all02

Een gedachte over “Quayn op Edu4all-regiobijeenkomsten van uitgeverij Edu’Actief

  1. De workshop Quayn lijkt interessant omdatop ons ROC (de Leijgraaf) vrijwel alleen met wintoets wordt gewerkt en ik wil de collega’s een push richting Quayn geven en daarvoor heb ik zelf een nieuwe impuls nodig. Ik denk dat ik me ga aanmelden voor de workshop in Eindhoven. Twijfel is dat Edu4all voor ons als ROC niet interessant is.

    vriendelijke groet,
    Frans Dekkers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s