Quayn | tussenupdate 1.4.8.52

24 september hebben we een eerder deze week aangekondigde tussen-update uitgevoerd. Die is succesvol uitgevoerd.
Door: Allard Bijlsma

Met name de issue van het ‘delen’, die niet meer werkte, sinds de update van jongstleden vrijdag, is hiermee opgelost. Verder zijn een aantal routines verder versneld, waar vooral aangesloten applicaties van profiteren. Helaas hebben deze updates nog niet alle gemelde issues opgelost. Volgende week volgen daarom meer kleinere updates.

Iedere week bemerken we dat het gebruik van Quayn weer hoger ligt dan de week ervoor. We werken daarom met enkele grootverbruikers aan meer rigoureuze oplossingen, die ervoor moeten gaan zorgen dat gewone klanten als bedrijven en scholen, niets meer merken als het bij hen op piekmomenten extra druk is. Soms staan landelijk grote aantallen Referentietoetsen tegelijk op stapel of worden in bepaalde weken massaal OBIT- of RTTI-toetsen afgenomen. Steeds meer opleidingen, zoals Pabo’s, kennen instaptoetsen aan het begin van het jaar. Dergelijke grote afnames willen we op een andere manier gaan uitvoeren. Helaas zijn dergelijke oplossingen niet in een paar dagen klaar. We werken er hard aan de komende weken dit allemaal gerealiseerd te krijgen. Het huidige Quayn kan veel meer dan dan de Quayn van een paar weken terug, maar we zijn er nog niet.

Quayn binnen applicaties van derden
Sinds eind augustus sluiten we ook de eerste scholen aan via Magister van Schoolmaster. Deze scholen krijgen de beschikking over de mogelijkheid Quayn-toetsen in te plannen en af te nemen in de Magister ELO. Dit jaar is ook 24boost van Edu’Actief van start gegaan. De toetsmodule hierin is Quayn. In Vlaanderen heeft Pelckmans al vele tienduizenden leerlingen aan Quayn gekoppeld. Het OnlineToetsportaal voor de thuismarkt, is ook op basis van Quayn ontwikkeld en het aantal gebruikers hiervan groeit snel. Al met al voldoende mooie ontwikkelingen, maar we willen ervoor waken dat alle bestaande klanten altijd snel en foutloos kunnen blijven werken met Quayn.

update_14852

[ kijk na inloggen in Quayn altijd even onder ‘Mededelingen’ voor de laatste informatie over door ons geplaatste updates ]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s