Quayn 1.4.8.58 | tussenupdate

De vorige update 1.4.8.56 was niet goed verlopen, door conflicten met nieuwe Microsoft Azure-componenten. Deze update hebben we dinsdagavond helaas moeten terugrollen.
Door: Allard Bijlsma

Via deze nieuwe update 1.4.8.58, uitgevoerd op vrijdagavond 16/10, zijn de eerdere vernieuwingen van 1.4.8.56 (van 09/10) weer beschikbaar [ zie hier ], alsmede extra aanpassingen aan de werking van onze API (= interface naar buiten toe). Dit laatste is alleen van belang voor partijen die Quayn in hun eigen applicatie gebruiken, zoals Toetspunt, OTP, 24boost, Pelckmans, Magister en Prepzone. De komende twee weken gebruiken we om, versneld, nog enkele tussen-updates uit te brengen. We hopen daarmee een reeks van kleinere issues definitief op te lossen. We gaan het werken met de nieuwe Microsoft Azure-componenten binnenkort nog eens uitgebreid testen en zullen die dan later in een update alsnog weer meenemen.

update14858

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s