Quayn 1.4.8.62 | tussenupdate

De afgelopen hebben we al diverse kleinere updates uitgebracht en dat doen we ook deze week. We hebben de rust van de herfstvakantie gebruikt om nog een lijst van issues aan te pakken en op te lossen.
Door: Allard Bijlsma

De afgelopen weken zijn er issues geweest op de volgende hoofdzaken:

  • Afname vanuit een browser op de iPad. In veel gevallen werden uitslagen niet doorgezet naar de analyses. Ze waren er wel, maar vanuit onze helpdesk moesten we ze dan achteraf zichtbaar maken. Dit is opgelost.
  • Koppeling aan Magister. Door diverse updates waren daar problemen mee ontstaan. Het direct kunnen doorklikken (sso) en de nachtelijke synchronisatie werken nu weer naar behoren.
  • Diverse kleinere issues. Voorbeeld is het ‘delen van toetsen’, dat nog steeds een klein probleem had bij het delen van onderliggende mappen. Die zijn in deze update ook opgelost.

Er zijn nog een paar kleinere issues, zoals ontstaan door onze grote update 1.4.8 en die pakken we deze week verder aan. Denk hierbij aan de ‘null’-groep in de iPad app en het uur tijdsverschil in de planningen. We hopen dat als volgende week alle scholen weer terug zijn van vakantie, dat de laatste recent ontstane issues zijn opgelost.

Zie na inloggen in Quayn onderaan het scherm de versie waar u mee werkt en links boven de ‘release-notes’, voor het overzicht van in deze update aangepakte issues.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s