QuaynSupport 5.0 nu verkrijgbaar

De afgelopen jaren hebben we al allerlei tussenversies van de hulpprogramma’s bij Quayn uitgebracht, maar het wachten was op het uitkomen van WinToets 5.0, om de definitieve versie te kunnen afronden. Dat is nu gebeurd. Tijd dus om QuaynSupport officieel uit te geven.
Door: Allard Bijlsma

QuaynSupport is een pakket van offline Windows-programma’s, die ook zijn opgenomen in WinToets 5.0 SUITE, de meest uitgebreide versie van dit toetspakket. Gebruikers van Quayn, die ook willen afdrukken op papier, bestaande wintoetsen willen omzetten of offline willen ontwikkelen, secure offline willen afnemen, zij allen kunnen niet zonder QuaynSupport. De meeste Quayn-gebruikers, houden ook hun WinToets 5.0-licentie aan, maar voor wie dat niet wil, kunnen de Quayn-specifieke onderdelen ook los via een licentie worden aangeschaft.

qs_schil

Tot QuaynSupport behoren:

 • QuaynBrowser
  Een secure browser, voor het beveiligd afnemen van Quayn-toetsen. Voordat hiermee gewerkt kan worden, dient u via WTMonitor een aantal basisinstellingen op te geven. Alleen geschikt voor een Windows-omgeving.
 • QuaynMonitor
  Hierin kunt u real-time zien en regelen welke kandidaten via QuaynBrowser toegang willen krijgen tot Quayn. Ook kunt u hier eenmalig, basisinstellingen voor de QuaynBrowser opgeven.
 • WTConverter
  Via dit onderdeel kunt u toetsen vanuit het WinToets-formaat TST omzetten naar het Quayn-formaat (zip met xml erin) en andersom. Ook is het mogelijk hierbij project-instellingen aan te passen en te zoeken en te vervangen. Doordat dit ook als batchactie kan, is het onder meer mogelijk een reeks TST-bestanden in één keer geschikt te maken voor gebruik in Quayn.

qs_wtconverter

 • WTLijst
  Hiermee zijn woorden- en begrippenlijsten te maken, op termijn (verwacht in 2016) te koppelen aan een toets. Hierbij worden alle woorden uit toets een hyperlink, als ze voorkomen in de lijst. Aan een hyperlink is uitleg en zijn bronnen als weblinks en afbeeldingen te koppelen. Quayn kan hiermee nog beter als leerprogramma ingezet worden.
 • WTPrint
  Dit onderdeel is benodigd als u een toets uit Quayn wilt afdrukken op papier. Een wizard maakt het mogelijk tientallen instellingen mee te geven aan de afdruk.

qs_wtprint

 • WTMaak Light
  Onderdeel voor het maken van toetsen, maar ook voor het inlezen van elke ooit gemaakte WinToets en die weg te schrijven als Quayn-uploadpakket. ‘Light’ staat ervoor dat alleen de voor Quayn relevante menu-opties aanwezig zijn. Wilt u meer, dan kunt u kiezen voor het aanschaffen van WinToets 5.0 SUITE.
 • WTAnalyse
  In dit onderdeel kunnen WTAx-exports vanuit Quayn Analyse geopend worden. In WTAnalyse kan worden door-geanalyseerd en resultaten van selecties van gebruikers kunnen worden afgedrukt naar tientallen sjablonen voor Word en Excel.

QuaynSupport is beschikbaar vanaf Euro 399 per (BRIN)-locatie  (= jaarlicentie, inclusief updates]. In combinatie met Quayn, wordt korting gegeven, op basis van een staffel (= hoe meer gebruikers, hoe lager het bedrag per gebruiker). Actuele prijsinformatie is op te vragen via [ dit formulier ].

>> Naar informatie per onderdeel
>> Naar webshop om te bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s