18 november | Quayn op Eduarte klantendag in Amsterdam

Educus is de uitgever van het mbo- leer- en admininistratiepakket Eduarte. Wij zijn met hen in gesprek om te kijken of en zo ja hoe we Quayn aan dit pakket zouden kunnen koppelen. Wij zullen daarom op de klantendag in de Amsterdam Arena aanwezig zijn en Quayn kort aan de deelnemers presenteren. Educus maakt sinds dit jaar deel uit van de Iddink-groep uit Ede.
Door: Allard Bijlsma

Tijdens deze dag biedt Educus u een aantal interessante sessies aan over nieuwe ontwikkelingen rondom EduArte en ict in het onderwijs. In één van deze sessies zal ook Quayn aan bod komen. Gedurende de dag is er ruim de gelegenheid om bij te praten met collega’s van andere mbo-instellingen en medewerkers van Educus (uitgever) en Topicus (bouwpartij).

Quayn is al gekoppeld aan andere leersystemen in het voortgezet onderwijs, zoals Magister, 24boost  en Toetspunt, maar ook aan Prepzone voor het hoger onderwijs. Via Eduarte willen we de mogelijkheden van Quayn ook in het mbo naadloos gaan laten aansluiten bij het leerproces. Veel mbo-instellingen gebruiken al Quayn en we willen hen graag op termijn een koppeling gaan aanbieden met Eduarte. Tijdens de sessie kunnen instellingen aangegeven waar hun wensen op dit vlak liggen.

De klantendag vindt plaats op: woensdag 18 november, van 9.00 – 15.30 uur.
Locatie: Amsterdam Arena te Amsterdam Zuidoost.

>> Meer over de klantendag
>> Aanmelden voor de klantendag
>> Meer over Educus | over Eduarte

eduarte_01

[ u bent van harte welkom bij deze parallelsessie, die om 11.30 uur zal starten ]

eduarte_02

[ Eduarte is een product van Educus uit Ede (voorheen: Wageningen) ]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s