Update Quayn iPad App nu beschikbaar

Op donderdag 10 maart is versie 1.0.7 van onze Quayn iPad App beschikbaar gekomen.
Door: Nick Hollegien

In deze versie worden enkele problemen opgelost met de tussentijdse resultaten. We kregen meldingen dat projecten in sommige gevallen niet herstart konden worden, wanneer een toets onderbroken is geweest. We hebben dit probleem onderzocht en hiervoor een oplossing kunnen vinden.

Het probleem werd veroorzaakt door tussentijdse resultaten, die niet meer geladen konden worden door de Quayn App, waardoor de toets tijdens het herstarten vast lijkt te lopen op het laden van de laatste vraag van de toets.

Met deze nieuwe versie zou dit probleem niet meer voor mogen komen en kunnen projecten welke eerst nog niet herstart konden worden, nu correct geopend worden om alsnog afgenomen te worden. Toetsafnames kunnen nu onderbroken worden en correct opnieuw ingeladen worden om de toetsafname op een later moment af te kunnen ronden.

We adviseren alle gebruikers de nieuwe versie van de Quayn Mobile App zo snel mogelijk in de App Store te downloaden.

ipadapp_107

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s