Brite, de wifidokter

Quayn kan niet optimaal functioneren wanneer er geen stabiel internet is. Tijdens een bijeenkomst waar de Rode Planeet aanwezig was, stond een bedrijf  dat gespecialiseerd is in wifi. Dit bedrijf heet Brite en biedt u een heel compleet pakket aan diensten aan. Onder andere hebben ze een jaarlijkse APK, want wist u dat een kast verplaatsen al invloed kan hebben op het wifi-signaal?
Door: Marijke Römer

Brite, de wifidokter

Brite is een bedrijf dat zich bezighoudt met alles rondom wifi, speciaal voor scholen. Scholen hebben namelijk andere behoeftes dan bedrijven en huishoudens (denk aan bijvoorbeeld met meerdere klassen toetsen willen afnemen op hetzelfde tijdstip).

Radiogolven

Met bandbreedte alleen heeft u nog geen garantie op goed internet, zo vertelden de mensen van Brite mij. Wifi gaat via radiogolven. Wanneer deze gehinderd worden door obstakels zoals kasten en draadramen,  kan het internet in de klas hier hinder van ondervinden.

Service en APK

Het internet is zo snel als de zwakste schakel. Brite bedrijf gaat bij u op locatie kijken hoe het internet aangelegd is of kan worden zodat iedereen er ook tegelijkertijd probleemloos gebruik van kan maken. Daarnaast bieden ze allerlei services aan rondom wifi: ze gaan kijken naar de obstakels en mogelijkheden op uw locatie, geven advies over de aanschaf van apparaten, hebben een jaarlijkse APK, enzovoorts.

brite
[ Brite, de wifidokter ]

Meer weten: www.brite.nl

Noot: er zijn natuurlijk veel meer bedrijven die u kunnen helpen bij het optimaliseren van  de wifi in uw instelling. Vraag ernaar bij instellingen die weinig problemen ondervinden en u vindt vast nog andere heel goede bedrijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s