De medewerkers van DRP wensen u een fijne zomervakantie!

De afgelopen weken stonden in het teken van het afronden van het schooljaar. Er zijn nog nooit zoveel toetsen via ons platform afgenomen, als de laatste weken. Nu is het zomervakantie: tijd voor ontspanning en aandacht voor andere zaken.
Door: Marijke Römer & Allard Bijlsma

Voor ons blijft het even druk, doordat vele tientallen scholen nog hun WinToets-licentie willen uitbreiden of een Quayn-licentie willen afsluiten voor het nieuwe schooljaar. Mocht u binnenkort ook al gaan genieten van de zomervakantie, dan wensen we u daar veel plezier bij.

DRP blijft de hele zomer open. Wij werken onder meer de komende weken aan:

 • Nieuwe versies van WinToets en Quayn. Er staat weer heel veel op stapel voor  de komende maanden! Zo zal WinToets binnenkort offline (extra veilig) Quayn-toetsen kunnen afnemen en de cijfers weer online kunnen synchroniseren met Quayn.
 • Ontwikkeling van tutorials bij WinToets 5.0.
  Naar voorbeeld van de instructievideo’s van WinToets 4.0, worden deze zomer ook instructievideo’s bij WinToets 5.0 ontwikkeld.
  Deze tutorials komen te staan in ons eigen YouTube-kanaal.
 • Ontwikkelen van nieuwe itembanken.
  Er wordt hard verder gewerkt aan de itembanken voor Aardrijkskunde,  Geschiedenis en Rekenen 1F t/m 3F. Binnenkort meer hierover.
  Interesse? E-mail ons dan even en we houden u hiervan op de hoogte.
 • Doorontwikkelen van het OnlineToetsportaal.
  Onze toetsauteurs zijn hard bezig om toetsen voor de thuismarkt te ontwikkelen, zodat uw leerlingen naast klas 1, nu ook voor de leerjaren 2 en 3 (thuis) oefentoetsen kunnen gaan maken voor de bekende basisvakken. Ouders kunnen het OTP mee bestellen via de webshops van Iddink en Van Dijk Educatie.

Niet iedereen van DRP is de hele zomer aanwezig. Heeft u vragen, stuur ze dan bij voorkeur naar info@drp.nl, dan komen ze altijd bij de juiste persoon terecht.

2014_Fijne-vakantie_600

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s