Update koppeling Quayn met Magister 5.7.9

Vandaag is de nieuwe Magister 5.7.9 van Schoolmaster te Leeuwarden live gegaan. Door een parallel vanuit DRP uitgevoerde update van Quayn vandaag, zijn er weer een aantal verbeteringen beschikbaar gekomen.
Door: Nick Hollegien

Een aantal zaken werkt sinds de update wat anders. Door de helpdesk van Schoolmaster is hiervoor een document opgesteld dat u [ hier ] kunt downloaden. Gebruikers van de koppeling lezen hierin wat er vanaf nu anders werkt binnen Magister en hoe het arrangeren, inplannen en het terugzien van resultaten nu verloopt.

update_18012017

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s