Nieuw: analyse-resultaten aanpassen voor cesuur en max. punten.

Cesuur kon u altijd al vooraf instellen, maar kunt u nu ook achteraf wijzigen. Deze functionaliteit hebben we daarmee gelijk getrokken met hoe we dat in ons andere toetspakket WinToets altijd al deden.
Door: Nick Hollegien

Cesuur wijzigen
In het tabblad Projectinfo werd altijd al de cesuur weergegeven van de geselecteerde planningen van de toets. Nieuw is echter de knop om deze cesuur te wijzigen. Wanneer u op de knop klikt, krijgt u de mogelijkheid om de cesuur opnieuw in te stellen, zodat cijfers opnieuw berekend kunnen worden.

cesuur

Dit geeft u de mogelijkheid om na een toetsafname de cesuur te wijzigen, mocht dit bijvoorbeeld bij de projectinstellingen vergeten zijn of wanneer bijvoorbeeld de toets erg slecht gemaakt is.

Punten wijzigen
Naast de cesuur is het nu ook mogelijk om de ‘max punten’ te wijzigen. Tijdens het nakijken was het altijd al mogelijk om de behaalde punten te wijzigen, maar nu is het ook mogelijk om de maximaal te behalen punten te wijzigen. Dit is mogelijk op het tabblad Projectitems.

max punt wijzigen_def

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s